Lift leje - markedets bedste service og billigste pris

Hvis dit byggeprojekt kræver, at der skal arbejdes i højden, så er Quick Lift den oplagte samarbejdspartner. Når det kommer til lift leje, så leverer vi Danmarks bedste service til markedets billigste priser. Skal du bruge en lift, så kontakt os på telefon: 44 84 34 76 og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har med garanti en lift, der passer til dit behov.

Hos Quick Lift går vi højt op i at levere en uovertruffen service, og derfor kan du trygt stole på, at vi vejleder og instruerer dig grundigt i brugen af vores lifte, inden arbejdet går i gang. Sikkerheden skal være i orden, og det er den, når du lejer lifte hos Quick Lift.

Ved lift leje hos Quick Lift sørger vi for: 

  • Grundig instruktion i liftens funktioner
  • Grundig sikkerhedsinstruktion
  • Levering til tiden
  • Du får en lift, der passer til arbejdet, der skal udføres

Se mere som privat

Mere for erhverv

Lift leje du kan have tillid til

Lift leje er en tillidssag, og vi har i flere år leveret kvalitetslifte til byggepladser og entreprenører i det danske erhvervsliv. Kontakt Quick Lift allerede i dag, hvis du skal bruge en lift til dit byggeprojekt. Ring på telefon: 44 84 34 76 eller send en mail til quicklift@mail.dk og hør mere.

For at minimere unødig tidsspild og dermed forsinke et byggeri, kræver det professionalisme og erfaring. Quick Lift besidder begge dele, og vi forstår vigtigheden af at levere til tiden. Desuden sætter vi dig grundigt ind i liftens funktioner, når du benytter os til lift leje.

Hos Quick Lift er vi bevidste om, at vi er et led i kæden, når det handler om store byggeprojekter. Lift leje bør ikke være det, der forsinker tidsplanen, og derfor går vi højt op i punktlighed, så du kan være klar til at arbejde til tiden.

Lift leje med sikkerheden i top

Når du benytter en af vores lifte, er det naturligvis vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor sørger vi altid for grundig instruktion i sikkerhedsforanstaltninger og kontrollerer, at liften fungerer som den skal, samt at den er placeret på et stabilt underlag. Derudover kommer alle vores lifte fra velkendte leverandører, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Derfor kan du trygt benytte os ved enhver form for lift leje, som du måtte have behov for. Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon: 44 84 34 76.

Når du arbejder i højden, kan det ofte være en længere proces og derfor har vi også yderst fordelagtige tilbud, hvis du skal bruge lift leje på eksempelvis uge- eller månedsbasis.

Læs mere her


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside