Lift udlejning er en tillidssag - vi giver dig tryghed

Tilfredse kunder er vores bedste visitkort. Vi lægger vægt på at yde markedets bedste service til den bedste pris. Derfor vender vores kunder meget ofte tilbage, når de skal udføre arbejde i højden. Skal du bruge lift udlejning, så ring til Quick Lift på telefon 44 84 34 76 og få et godt, uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Quick lift har et bredt udvalg i lifte og kan også hjælpe din virksomhed, uanset opgavens omfang. Vi har lifte, der kan arbejde i stort set alle højder. Vores store lastvognslift, der altid er betjent af en kompetent medarbejder fra Quick Lift, har en arbejdshøjde på helt op til 34 meter, mens vores saxlifte opererer i højden 6-14 meter. Derudover har vi mange flere typer lifte, så der er helt sikkert en lift, der passer til det, du skal have udført.

Quick Lift hjælper typisk med opgaver som:

  • Byggeprojekter
  • Facaderengøring
  • Facademontage
  • Træbeskæring
  • Tagreparatione

Se mere som privat

Mere for erhverv

Lift udlejning til facadearbejde

Skal du udføre en facaderengøring, beskære høje træer eller lave facademontage, så har du, med stor sandsynlighed, brug for en lift til at hjælpe med arbejdet. Vi har hjulpet mange af vores kunder med lift udlejning til den slags opgaver. Ring i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 44 84 34 76. Du er også velkommen til at sende en mail på: quicklift@mail.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ved facadearbejde på et nybyggeri, er det ofte nødvendigt at arbejde med lift i længere tid af gangen. Derfor tilbyder vi altid fordelagtige priser ved lift udlejning i længere perioder. Så er du sikret, at du har det nødvendige materiel til rådighed, når du skal bruge det.

Lift udlejning til tiden

Inden for lift udlejning gælder det om at være punktlig. Det er faktisk et af nøgleordene, da det kan koste mange penge og forsinke et helt byggeprojekt, hvis ikke udstyret står klar til den aftalte tid.

Derfor sørger vi hos Quick Lift altid for at være klar til tiden, da alt andet er uacceptabelt. Når du benytter os til lift udlejning, får du en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring på markedet. Og vi er stolte af at være blandt Danmarks billigste, når det gælder lift udlejning.

Undgå arbejdsulykker i forbindelse med lift udlejning

På trods af status som et af de billigste firmaer i branchen, har vi ikke skåret ned på sikkerheden. Den er altid i top og hver gang du lejer en lift, bliver du grundigt instrueret i brugen, så der ikke opstår uheld for dig og dine medarbejdere.

Læs mere her


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside