Liftudlejning med fokus på kvalitet, pris og punktlighed

Leder du efter den bedste liftudlejning? Hos Quick Lift har vi et bredt sortiment af lifte og har med sikkerhed også en lift, der kan klare din opgave. Vores fokus på god service og levering til tiden gør Quick Lift til den oplagte samarbejdspartner, når det kommer til liftudlejning. Uanset, om det drejer sig om udlejning til erhverv, eller hvis du skal leje en lift som privat, tilbyder vi den nødvendige ekspertise og erfaring. Og vi kan med sikkerhed også løse din opgave.

Skal du bruge liftudlejning, så giv os et kald på telefon: 44 84 34 76 eller send os en mail på quicklift@mail.dk.

Med liftudlejning fra Quick Lift er du sikret:

  • Levering til tiden – ingen unødige forsinkelser
  • Lifte af højeste kvalitet, fra velkendte leverandører
  • Markedets bedste priser
  • Uovertruffen service
  • Professionel rådgivning
  • Grundig instruktion i funktioner og sikkerhed

Se mere som privat

Mere for erhverv

Gensidig hjælp sikrer lave priser på liftudlejning

Grunden til at vi kan tilbyde markedets bedste priser på liftudlejning er blandt andet, at vi beder vores kunder om at stå for rengøring af materiellet efter brug. Det tillader os at skære en stor udgift væk og den minimale indsats fra kundens side, betyder til gengæld store besparelser for dig. Det synes vi, er sund fornuft. Med i din gode pris følger naturligvis også professionel rådgivning. Er du i tvivl om noget med liften, inden du går i gang med arbejdet, kan du altid drøfte det med os. Vi gør det det nemt for gør-det-selv håndværkeren.

Liftudlejning med sikkerhed i fokus

Vores slagkraftige priser betyder ikke, at vi går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed omkring vores liftudlejning. Hver eneste gang du lejer en lift hos Quick Lift instruerer vi grundigt omkring sikkerheden og brugen af liften. Det er yderst vigtigt, at man ved hvad man laver, når man arbejder i højden. Vi gør alt for at undgå ulykker og derfor bliver vores materiel altid efterset og inspiceret, inden det skal i brug. Erfarne medarbejdere sørger for at liftudlejning gennem Quick Lift altid overholder gældende sikkerhedskrav.

Med stor viden og uddannelse inden for både sikkerhed og tekniske specifikationer omkring liftene, kan Quick Lifts personale altid sætte dig og dine medarbejdere grundigt ind i de nødvendige funktioner, når du vælger at benytte Quick Lift.

Liftudlejning af modeller fra kendte leverandører

Liftudlejning er en tillidssag, og hos Quick Lift benytter vi kun lifte fra anerkendte leverandører, der aldrig går på kompromis når det handler om sikkerhed og kvalitet. Det betyder driftsikre lifte, som løser selv de hårdeste opgaver på byggepladsen.

Ring i dag på telefon 44 84 34 76 og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave, hvor det er nødvendigt med en lift. Uanset om det er inden- eller udendørs, så kan Quick Lift med garanti også hjælpe dig.

Læs mere her


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside