Selvkørende saxlifte til udlejning - ideelle til mange formål

Vores selvkørende saxlifte er blandt vores mest fleksible lifte. De kan både benyttes fritstående eller op ad facader. Saxlifte kan betjenes fra platformen. De er ydermere terrængående, så de kan benyttes på normalt svært tilgængelige områder. Alle vores saxlifte er udstyret med hjul, som ikke smitter af. Det gør dem velegnede til indendørs brug. Vi har både en stor og en lille model med arbejdshøjder mellem 6 og 14 meter. Hvis du ønsker at leje en af vores saxlifte, er du velkommen til at ringe på telefon: 44 84 34 76 eller sende en mail til quicklift@mail.dk.

Se mere som privat

Mere for erhverv

Saxlifte er alsidige og gode til fx facader

Saxlifte er en meget alsidig lifttype, som kan bruges til mange specifikke opgaver. Den er især velegnet op af facader, hvor man kan komme helt tæt på - fx i forbindelse med malerarbejde eller anden reparation. Skal du bruge en god allround lift, så er en saxlift formentlig det rette valg. Saxlifte bliver ofte brugt til montagearbejde af forskellig slags. Ud over malerarbejde bruger man meget saxlifte inden for telekommunikationsbranchen, samt ved arbejde med montering inden for plade-, glas- og rørbranchen.

Fordele med en saxlift fra Quick Lift:

  • God allround lift, kan bruges til mange ting.
  • Vi har saxlifte til både indendørs og udendørs brug
  • Saxlifte er terrængående, så de kan bruges overalt
  • Vores mindste saxlift er ideel til vores privatkunder
  • Saxlifte kan betjenes fra platformen for nem manøvrering

Hvis du er i tvivl, om en saxlift er den rigtige lift til netop dit formål, så ring til os på telefon: 44 84 34 76 eller send os en mail på quicklift@mail.dk og lad os rådgive dig, så du får den lift, der passer til opgaven.

Udlejning af saxlifte, du kan regne med

Vi går meget højt op i at levere en ordentlig service, samt at overholde de aftalte tidsplaner. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kender konsekvenserne af forsinkelser i byggebranchen. Den slags koster mange penge og for os er det altafgørende, at vi leverer en ordentlig ydelse til en god pris. Når du lejer en saxlift hos Quick Lift, kan du trygt regne med, at den bliver leveret til tiden.

Når du som kunde skal beslutte dig for, hvilken lift du vil leje, kan der dukke mange spørgsmål op. En saxlift er en god allround lift, som er nyttig til mange formål. Men måske skal du arbejde højere oppe, end saxliften tillader. Eller måske er der en bestemt type lift, som er bedre egnet til din specifikke opgave, end saxliften måske er. Den slags kan vores erfarne personale rådgive  om og hjælpe dig med, hvis du ringer ind på telefon: 44 84 34 76.

Læs mere her


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside