Udlejning af lift kan løse dine arbejdsudfordringer

Leder du efter en bestemt type lift til en særlig opgave? Med vores store udvalg af lifte vil der også være en lift, som passer til dig. Hos Quick Lift håndterer vi alt inden for udlejning af lifte. Vores store udvalg af lifte betyder, at der også er en lift, der kan klare din opgave. Vi kan være behjælpelige med alt inden for udlejning af lifte. Vores store erfaring gør os til en værdifuld samarbejdspartner, uanset om det drejer sig om erhverv, eller om det er privat.

Kontakt Quick Lift i dag på telefon 44 84 34 76 og få et uforpligtende tilbud på udlejning af lift. Du kan også sende en mail til: mail@quicklift.dk. Vi er garant for:

  • Rådgivning og vejledning, så liften passer til din opgave
  • Instruktion i liftens funktion og sikkerhed
  • Levering og opstilling til aftalt tid
  • Markedets billigste priser
  • Kvalitetsmaskiner fra velrenommerede leverandører

Vi udlejer til både private og erhvervskunder.

Se mere som privat

Mere for erhverv

Udlejning af lift af flere typer

Hvordan er dit specifikke behov ved udlejning af lift? Hvis du for alvor skal arbejde i højden, så er det vores lastvognslift, du skal have fat i. Den er betjent af en af Quick Lifts kompetente medarbejdere, så du er i trygge hænder. Er der tale om opsætning, reparation eller andet arbejde oppe under loftet på et større indendørs areal, så kan en af vores saxlifte til indendørs brug, klare opgaven. Derimellem har vi mange andre lifte, som passer til mange forskellige formål.

Vi står altid til rådighed for en samtale, inden du bestiller en lift hos Quick Lift. Det gør vi for at sikre, at du får den lift der passer til den arbejdsopgave du skal udføre. Fortæl os om dine krav til arbejdshøjde og arbejdsområde, og så finder vi den rette lift til opgaven. Ring til os i dag på telefon: 44 84 34 76.

Udlejning af lift med punktlighed og god rådgivning

Vi leverer tungt materiel til enhver bygge- og anlægsopgave og vi har haft mange tilfredse bygherrer som kunder gennem tiden. Vores fokus på service, punktlighed og pris betyder at vores kunder vender tilbage gang på gang, når det drejer sig om udlejning af lift, hvilket vi er stolte af.

Ved enhver udlejning af lift sørger vi naturligvis for, at du har fået en grundig instruktion i liftens mange funktioner og muligheder, så du er fortrolig med at bruge den. Vi gennemgår også eventuelle sikkerhedsspørgsmål du måtte have, og sætter dig ind i de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Når vi går i gang med en udlejning af lift, spørger vi altid grundigt ind til formålet og arbejdsopgaven, som liften skal bruges til. Dette er blot for at sikre, at du som kunde har lejet den helt rette lift. Ring til Quick Lift allerede i dag på telefon: 44 84 34 76 og hør hvad vi kan tilbyde.

Se mere som privat


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside