Udlejning af lift til ethvert formål

Hos Quick Lift er vi blandt de billigste på markedet, når det handler om udlejning af lift. Udlejning af lift gennem os betyder ikke blot, at du får markedets bedste priser, men du er også garanteret, at liften står klar til brug, når du skal bruge den. I mange år har vi hjulpet danske byggepladser med at lette adgangen til det arbejde, som foregår i højden.

En udlejning af lift betyder også, at der garanteret er en masse spørgsmål omkring hvilken type af lift, der skal bruges, hvor stor arbejdsplatform der er nødvendig, hvor højt liften skal kunne nå og hvilken type lift, der passer bedst til den aktuelle opgave. Alle disse spørgsmål kan vi hjælpe med at svare på. Ring til os på telefon 44 84 34 76 og lad en af vores erfarne medarbejdere hjælpe dig allerede i dag.

Læs mere her

Udlejning af lift med mange fordele

Der mange fordele ved at vælge udlejning af lift gennem Quick Lift:

  • Velkendte leverandører, der garanterer sikkerhed og kvalitet
  • Altid billigst
  • Professionel rådgivning og vejledning
  • Høj servicestandard
  • Stort udvalg af lifte til ethvert behov
  • Stabil samarbejdspartner med fokus på sikkerheden

Benyt Danmarks billigste firma til udlejning af lift og få samtidig en samarbejdspartner, der lever af gode kunder, og som går højt op i sikkerhed. Det får du med garanti hos Quick Lift. Vi sørger naturligvis altid for at lære dig alt om liftens funktioner. Ved vores store lastvognslift sender vi en kvalificeret medarbejder med ud, som er uddannet i at håndtere liften.

Skal du reparere, montere eller lave andet arbejde i højden, så er en lift fra Quick Lift den bedste og billigste løsning. Og hvis du skal bruge en eller flere lifte i længere perioder, tilbyder vi også særdeles fordelagtige rabatter.

Udlejning af lift til det aktuelle behov

Arbejdet, der skal udføres, fordrer ofte en helt bestemt type lift. Af samme grund tilbyder vi altid at tage en god dialog med dig, inden arbejdet går i gang. På denne måde undgår du at leje den forkerte lift og besværliggøre eller forsinke dit projekt. Quick Lift rammer rigtigt, hver gang. Vi dækker behovet for at leje en lift i både erhvervslivet såvel som hos private. Er du gør-det-selv-mand, er det ideelt at søge udstyr såvel som rådgivning hos os.

Undgå arbejdsulykker efter udlejning af lift

Når du arbejder med en lift fra Quick Lift, sørger vi altid for en grundig sikkerhedsinstruktion. Det sikrer, at du ved, hvordan du bedst skaber et sikkert arbejdsmiljø for dine medarbejdere og undgår ulykker. Kontakt os på 44 84 34 76 for mere information om vores lifte eller for et uforpligtende tilbud.

Se mere som privat

Mere for erhverv


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside