En udlejningslift kan hjælpe med at løse dit byggeprojekt

Står du med en byggeopgave og skal bruge en udlejningslift, kan vi hjælpe dig med den rette type lift. Skal du bruge den helt store lastvognslift til opgaver højt oppe? Lastvognsliften har en arbejdshøjde på op til 34 meter, og hos Quick Lift sender vi altid en kvalificeret medarbejder med ud for at betjene liften. Vores andre lifte kan man fint håndtere på egen hånd efter instruktion fra vores erfarne personale. Disse andre lifte varierer i både størrelse, arbejdshøjde samt flere andre ting. Fortæl os om din opgave, så hjælper vi med at finde den helt rette lift til dit individuelle behov.

Ring til Quick Lift og lad os hjælpe med at vælge den rette lift til dit projekt. Vi har den nødvendige erfaring, og vi er altid de billigste på markedet. Ring allerede i dag på 44 84 34 76 eller send en mail til quicklift@mail.dk.

Se mere som privat

Mere for erhverv

Få en udlejningslift fra en anerkendt leverandør

Skal du bruge en udlejningslift, kan du næppe finde et billigere alternativ, som samtidig leverer lifte fra så kvalitetsbevidste leverandører.

Et udpluk af vores forskellige lifte er:

  • Lastvognslift med betjening
  • Selvkørende Bomlifte, uden ben
  • Edderkop lift uden betjening. Velegnet til indendørs brug
  • Stor eller lille selvkørende Saxlift
  • Denkalifte med hydrauliske støtteben
  • Søjlelift. Velegnet til indendørs brug

Find den bedste udlejningslift til dit behov

Er du i tvivl om hvilken type lift, du har brug for? En god dialog med os, inden du bestiller din udlejningslift, kan spare dig for mange penge. Eksempelvis, er det ikke altid alle, der tænker over, hvor lang tid opgaven skal tage, eller hvor stor en arbejdsplatform, der er behov for. Hvis der skal kunne arbejde mere end én mand af gangen, skal man ofte have en større arbejdsplatform.

Derudover er arbejdshøjden naturligvis noget nær det vigtigste at have styr på. Det nytter ikke noget at man lejer lift, som ikke kan nå op til der, hvor der skal arbejdes. Den slags undgår du naturligvis med Quick Lift, for vi er eksperter på området og vores store udvalg af lifte garanterer dig, at der også er en som passer specifikt til din opgave.

Vores høje serviceniveau og store erfaring, sikrer dig at opgaven bliver løst på den mest økonomiske måde for dig. Vi leverer naturligvis altid til tiden, da vi er klar over, at forsinkelser på et hvilket som helst byggeprojekt er dyrt.

Højt serviceniveau og kompetent vejledning med din udlejningslift

Alle udlejningslifte fra Quick Lift bliver alle regelmæssigt efterset og inspiceret, så de altid er klar til brug. Derudover varierer vores udlejningslifte i både størrelse og rækkevidde, så vi kan efterkomme de krav du måtte have til din opgave.

Hos Quick Lift overlader vi ikke noget til tilfældighederne - lige fra du har bestilt en udlejningslift, til opgaven er udført. Vores kvalificerede medarbejdere er ligeledes uddannede i de tekniske specifikationer omkring liftene. Vores medarbejderes høje serviceniveau, samt høje faglighed er vores kvalitetsstempel.

Ring i dag på telefon 44 84 34 76 og fortæl os om din opgave, så hjælper vi med at finde den helt rette lift.

Se mere her


© 2011 QuickLift - QuickLift er billigst ! - Forside